Marquise fondant au chocolat

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vorm in de diepvries zetten. De gesmolten chocolade en gesmolten boter mengen. De helft van de suiker met de eierdooiers au bain marie verwarmen. Luchtig wit opslaan, gelatine opgelost in water door de eierdooiers de andere helft van de suiker met de eiwitten opslaan. Slagroom opslaan. Eierdooiers met de eiwitten door elkaar spatelen. Gesmolten chocolade-boter door eiermengsel spatelen en als laatste door de slagroom spatelen. Dan in een vorm storten die is voorzien van plasticfolie (folie eerst natmaken aan 1 kant en die kant op de vorm leggen). Tip: Je kan het recept ook goed door 3 delen. 3 gr gelatine is ongeveer gelijk aan 2 blaadjes.

Marquise fondant au chocolat is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Dominique Persoones marquise
20 min Nagerecht
Bekijk recept
marquise au chocolat
60 min Nagerecht
Bekijk recept
chocolade marquise
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Marquise
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept