Mexicaans ijs met tequila

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water met de suiker al roerend aan de kook in een pannetje. Het suikerwater moet ongeveer 5 minuten koken tot het stroperig wordt. Voeg er de citroenrasp bij en laat het afkoelen. Roer vervolgens het citroensap door de siroop. Deze suikersiroop moet ongeveer twee uur in de dieprvries tot het een dikke moes is. Klop twee eiwitten stijf en voeg die bij de ijsmoes. Vermeng met de tequila en eventueel wat zout. Klop het geheel met een mixer tot het smeuïg wordt. Het ijs moet nu nog eens twee uur diepgevroren worden. Schep het tijdens het bevriezen af en toe door. Opscheppen in bolletjes en serveren met een paar partjes citroen.

Mexicaans ijs met tequila is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tequila sunset
5 min
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Klassieke margarita
5 min
Bekijk recept
Ijsthee met krieken en tequila
Snack
Bekijk recept

Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse entrecote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept
Mexicaans stoofvlees met bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept