Millefeuille van groenten

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de tomaten, de courgette, de champignons en de mozzarella in zeer fijne plakjes. Grill de courgette in een grillpan. Snij de pimientos door zodat u ook daarvan fijne plakjes krijgt. Droog de sneden ham in een voorverwarmde oven van 100° tot ze lichtjes krokant zijn. U kunt een ronde vorm gebruiken om de millefeuille op te bouwen. Plaats hem in het midden van een mooi bord. Stel de millefeuille als volgt samen : champignons, mozzarella, pimientos, mozzarella, courgette, mozzarella, tomaat, mozzarella, champignons, mozzarella, pimientos, mozzarella, courgette, mozzarella, tomaat, mozzarella. Na elk plakje mozzarella moet u wat zout en peper erop doen. Eindig met een chiffonnade van basilicum, koriander en rucola. Werk af met een stukje gedroogde krokante ham die u recht op het torentje plaatst. Overgiet alles met de lekkere olijfolie en versier het bord met de crème van rode pepers.

Millefeuille van groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille chocolade-framboos
Nagerecht
Bekijk recept