Bereiding
Snij de tomaten, de courgette, de champignons en de mozzarella in zeer fijne plakjes. Grill de courgette in een grillpan. Snij de pimientos door zodat u ook daarvan fijne plakjes krijgt. Droog de sneden ham in een voorverwarmde oven van 100° tot ze lichtjes krokant zijn. U kunt een ronde vorm gebruiken om de millefeuille op te bouwen. Plaats hem in het midden van een mooi bord. Stel de millefeuille als volgt samen : champignons, mozzarella, pimientos, mozzarella, courgette, mozzarella, tomaat, mozzarella, champignons, mozzarella, pimientos, mozzarella, courgette, mozzarella, tomaat, mozzarella. Na elk plakje mozzarella moet u wat zout en peper erop doen. Eindig met een chiffonnade van basilicum, koriander en rucola. Werk af met een stukje gedroogde krokante ham die u recht op het torentje plaatst. Overgiet alles met de lekkere olijfolie en versier het bord met de crème van rode pepers.