Minipannenkoekjes met muesli

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Meng de verse kaas met de bloem, de rietsuiker en het citroensap tot een glad beslag.
- Klop het ei afzonderlijk los en meng het onder het kaasmengsel.
- Voeg de muesli toe en meng alles goed door elkaar.
- Verhit 1 eetl. olie in een braadpan. Doe er 1 eetl. deeg in (voor 1 minipannenkoekje). Afhankelijk van de grootte van de pan kan u 4 tot 6 minipannenkoekjes tegelijk bakken.
- Bak de minipannenkoekjes aan beide zijden goudbruin (keer ze voorzichtig om met een spatel).
- Haal de minipannenkoekjes uit de pan. Doe er weer 1 eetl. olie in en bak een volgende reeks pannenkoekjes. Herhaal tot alle deeg opgebruikt is. Met de gegeven hoeveelheid kan u +/- 12 minipannenkoekjes bakken.
- Dien de pannenkoekjes warm of lauw op en bestrooi indien gewenst met poedersuiker. TIP: - U kan ook kleine stukjes appel, peer of banaan aan het beslag toevoegen.

Minipannenkoekjes met muesli is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met tuttifrutti en blauwe bessen
5 min
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept

Soep van groene asperges
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rijst-courgettepannenkoekjes met slaatje van rucola en gedroogde tomaten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept