- Klop het ei afzonderlijk los en meng het onder het kaasmengsel.
- Voeg de muesli toe en meng alles goed door elkaar.
- Verhit 1 eetl. olie in een braadpan. Doe er 1 eetl. deeg in (voor 1 minipannenkoekje). Afhankelijk van de grootte van de pan kan u 4 tot 6 minipannenkoekjes tegelijk bakken.
- Bak de minipannenkoekjes aan beide zijden goudbruin (keer ze voorzichtig om met een spatel).
- Haal de minipannenkoekjes uit de pan. Doe er weer 1 eetl. olie in en bak een volgende reeks pannenkoekjes. Herhaal tot alle deeg opgebruikt is. Met de gegeven hoeveelheid kan u +/- 12 minipannenkoekjes bakken.
- Dien de pannenkoekjes warm of lauw op en bestrooi indien gewenst met poedersuiker. TIP: - U kan ook kleine stukjes appel, peer of banaan aan het beslag toevoegen."}}