Mixed grill fricassee

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was en droog de tomaten af en snijd ze in twee. Prik twee of drie keer in de chipolata's. Leg de halve tomaten, met de vleeszijde naar boven, de chipolata's en het spek op een bakplaat en zet alles 10 min. onder de grill van de oven, waarbij u het vlees halfweg de kooktijd omdraait. Doe zout en peper op. Bak in een grote bakpan de eieren 2 tot 3 min. in hete boter: het wit moet volledig gestold zijn en knapperig aan de randen. Doe zout en peper op. Leg 2 eieren op elk bord, leg daarrond 2 chipolata's, 2 sneden spek en een 1/2 tomaat. Bestrooi met de gehakte peterselie en dien heel heet op.

Mixed grill fricassee is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van lamsmignonnettes met lookboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricassee van calamares en schelpdieren
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappeltaartje met fricassee van kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsa verde
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige penne met kip, aubergine en olijven (advertorial)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse rijstschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept