Mexicaanse sombrero-wrap

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper ui en knoflook fijn. Was de paprika en snijd hem in dunne repen. Verhit de olie in een wok of braadpan. Laat de ui zacht worden en voeg het gehakt toe. Bak al roerend bruin. Voeg de uitgelekte maïskorrels, paprikareepjes, knoflook, zout, cayennepeper, oregano en het bouillonblokje toe. Laat 10 minuten sudderen. Verwarm de oven op 180 graden. Vet de ovenschaal in. Verwijder de pitjes uit de tomaten en snijd ze in blokjes. Hak de koriander fijn. Halveer de avocado, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd het in plakjes. Neem het gehaktmengsel van het vuur en roer de tomaat en koriander erdoor. Bevochtig de tortilla's met wat druppels water en verwarm ze in de magnetron (l minuut, 600 watt) of pan. Leg ze op een vlak oppervlak, schep de gehaktvulling in het midden. Leg er twee plakjes avocado op. Vouw en rol op. Leg de tortilla's in een ovenschaal. Bestrooi ze met geraspte kaas en zet ze ca. 6 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is. Snijd de gewassen en gedroogde sla in smalle reepjes. Maak een dressing van zure room, sinaasappelsap, zout, peper en wat verse koriander. Vermeng met de sla en serveer samen met de Mexicaanse wraps.

Mexicaanse sombrero-wrap is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept