Micmac's Pommes moscovite met gerookte zalm, zure

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De truffelaardappelen schoonborstelen en goed spoelen. Vier truffelaardappelen in de schil gaarkoken en daarna pellen. Het binnenste eruit halen en mengen met wat boteren room. De aardappel terug met dit mengsel opvullen. De pesto maken ; de courgette gaarkoken en fijn mixen, met olijfolie opwerken tot een gladde massa. Eén truffelaardappel met een dunschiller rauw schillen. Dunne plakjes of staafjes van de truffelaardappel met de dunschiller snijden of raspen en frituren op 140° tot ze mooi krokant zijn. De gevulde truffelaardappel in een licht verwarmde oven zachtjes opwarmen en in het midden van het bord schikken. De gerookte zalm over de truffelaardappel leggen. De kaviaar of viseitjes boven op de gerookte zalm schikken. De zure room gladroeren met wat room en kruiden en naast de zalm lepelen. Het bord afwerken met krulsla, preischeutjes en groene pesto, eventueel nog een staafje gebakken deeg. De chips boven op de gekookte truffelaardappel prikken. Smakelijk. Dit is een recept van Micmac

Micmac's Pommes moscovite met gerookte zalm, zure is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkensgebraad met duvelsaus van Micmac
0 min
Bekijk recept
Spagetti speciaal van Micmac
0 min
Bekijk recept
Ossobuco met gremolata van Micmac
0 min
Bekijk recept
Marinade voor spare ribs van Micmac
0 min
Bekijk recept