Mie met rundvlees, gember en lente-ui

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

als je het vlees in een dag van tevren in de marinade zet, is het gerecht op de zelfde dag zelf heel snel klaar. Meng sojasaus, sherry, 3 eetlepels olie, suiker, zout en peper.en marineer het vlees hierin ca 3 uur[ dit kan ook 1 nacht ] laat het vlees daarna goed uitlekken, bewaar de marinade Bereid de rijstnoedels volgens de gebruiksaanwijzing verhit de frituur-olie p 175 C en bak hierin de preireepjes in 0,5-1 minuut lichtbruin, houd ze met een vork uit elkaar. verhit 2 eetlepels olie in de wok en bak hierin de gemberwortel en ui ca 5 minuten. schenk nog 1 eetlepel olie in de wok en roerbak de vleesreepjes 2-4 minuten op hoog vuur. voeg de lente-ui , 5-6 eetlepels van de marinade en gemberwortel en ui toe en verwarm het gerecht nog 1-2 minuten serveer de rijstnoedels erbij en garneer het gerecht met de gefrituurde preireepjes.

Mie met rundvlees, gember en lente-ui is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met gegrilde aubergine en limoenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept