als je het vlees in een dag van tevren in de marinade zet, is het gerecht op de zelfde dag zelf heel snel klaar. Meng sojasaus, sherry, 3 eetlepels olie, suiker, zout en peper.en marineer het vlees hierin ca 3 uur[ dit kan ook 1 nacht ] laat het vlees daarna goed uitlekken, bewaar de marinade Bereid de rijstnoedels volgens de gebruiksaanwijzing verhit de frituur-olie p 175 C en bak hierin de preireepjes in 0,5-1 minuut lichtbruin, houd ze met een vork uit elkaar. verhit 2 eetlepels olie in de wok en bak hierin de gemberwortel en ui ca 5 minuten. schenk nog 1 eetlepel olie in de wok en roerbak de vleesreepjes 2-4 minuten op hoog vuur. voeg de lente-ui , 5-6 eetlepels van de marinade en gemberwortel en ui toe en verwarm het gerecht nog 1-2 minuten serveer de rijstnoedels erbij en garneer het gerecht met de gefrituurde preireepjes.
Mie met rundvlees, gember en lente-ui is een recept van Jerryke's Cuisine