Mignonettes met Haspengouwse appeltjes en Limburgs

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zweet de gehakte ui en look in hete boter uit en voeg daarna tijm, laurier, peper, zout, en koriander toe. Roer dit alles om tot een blonde massa, blus met de Limburgse Witte en laat het geheel zonder deksel zachtjes sudderen. Snijd de geschilde appels in partjes van ± 2 cm dik en stoof die quasi gaar. Voeg een snuifje kaneel en vanillesuiker en de siroop toe en flambeer met een geut Charme d'Orange. Bak de mignonettes zo natuurlijk mogelijk in boter, kruid ze en schik ze op warme borden. Garneer met de Haspengouwse appeltjes en serveer er een Limburgse Witte bij.

Mignonettes met Haspengouwse appeltjes en Limburgs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Limburgs zuurvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op z'n Limburgs
1,545 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limburgs zoervleisj
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn op z'n Limburgs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonettes met witloofrolletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonettes met amandelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept