Mignonnettes in witte wijnsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
Bak de Mignonnettes* in hete boter. Kruid ze en laat ze op een zacht vuur garen. Maak de champignons schoon en stoof ze. Haal het vlees uit de pan. Voeg room, witte wijn en tuinkruiden bij de jus en bind de saus met het boter-bloemmengsel. Doe er de champignons en de groene peperbollen bij. Breng op smaak met peper en zout. *Mignonnettes zijn fijn voor de lijn! Deze lichte stukjes vlees bevatten nauwelijks 1,6% vet.
Voorbereiding
: 10 min.
Voorbereiding
: 10 min. Microgolfoven: Bak het vlees vooraf aan in de pan. Klaar in 5 minuten op 750 W. Versier de Mignonnettes met gegratineerde bloemkool, stukjes gestoofde selder en gegratineerde aardappelen. Tip van jerryke: Vlees kruiden doet u pas nadat u het heeft dichtgeschroeid in de hete pan. Grotere stukken houdt u sappig door ze geregeld te overgieten: zo krijgt het vlees een mooie kleur en kunnen de kruiden zich tijdens het bakproces gelijkmatig over het vlees verdelen.

Mignonnettes in witte wijnsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsmignonnettes met mangosalsa
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde varkensmignonnettes, yoghurtsaus met munt
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonnettes met pruimen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsmignonnettes Taj-Mahal
Hoofdgerecht
Bekijk recept