Mihoen met kip

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de prei en de paprika schoon. Snijd de prei in dunne ringen en de paprika in blokjes. Snijd het stukje peper in reepjes. Snijd de kip in blokjes en bestrooi ze met peper, zout en gemberpoeder. Kook de mihoen in ruim water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Verwarm de olie en bak hierin de kip bruin. Pers er het teentje knoflook boven uit. Voeg de paprika, de reepjes peper en de prei toe met de ketjap en stoof het geheel in 10 minuten gaar. Was de taugé in een vergiet. Laat de gare mihoen uitlekken. Schep de taugé en de mihoen door het kipmengsel en laat het geheel op hoog vuur goed heet worden. Lekker met een komkommersalade. per persoon : 510 Kcal

Mihoen met kip is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept