Mosterdsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst een lichte bechamel: Smelt 25 gr boter en voeg 25 gr bloem toe Giet dan voorzichtig in een dunne straal de melk erbij Voeg ook nog de groentebouillon toe Goed blijven roeren met de garde om klonters te vermijden Laat de saus opkoken Hierna voeg je toe:Peper en zout, een beetje citroensap, 2 eetlepels mosterd, voeg een klein beetje room toe en voeg nog een beetje graanmosterd toe Tip: Alles goed afwegen Vloeistof: de helft bouillon en de helft melk De vloeistof traag gieten om klonters te vermijden

Mosterdsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept