Mousse au chocolat.

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eiwit en suiker in de mixer stijf kloppen, chocolade in stukken breken, «au bain marie» smelten, laten afkoelen. Eierdooiers met de garde kloppen tot het romig wordt, cognac en water toevoegen, mengen. Eierdooiermengsel aan de lauwwarme chocolade toevoegen, met de garde goed omroeren. Geklopte room en eiwit door elkaar mengen.

Mousse au chocolat. is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept