Weense Ossehaas

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak van 20 gram bloem en 20 gram boter door kneden een beurre mani?.
- Schil de uien en hak ze fijn. Maak de wortel schoon en snij ze in brunoise.Doe hetzelfde met de selderij. Plicheer de tomaten en ontpit ze.
- Smelt 50 gram boter en als ze heet is, sauteer dan het vlees snel aan alle kanten bruin. Strooi er zout en peper over en haal het uit de pan. Doe nu de groenten in de pan, geef er een eetlepel paprikapoeder bij en laat het geheel 10 minuten myoteren. Voeg dan de tomaten toe. Leg na 5 minuten het vlees terug in de pan op het bed van groenten en laat het nog 15 minuten braden.
- Reduceer de wijn met de bouillon samen tot de helft. Haal het vlees uit de pan, deglaceer deze met het wijnmengsel en houd het vlees warm. Schraap alle aanbaksels los en passeer de saus. Bind ze met de beurre mani?.
- Snij het vlees in plakken, leg deze op een voorverwarmde schaal en serveer de saus apart.

Weense Ossehaas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossehaas Verpakt In Parmaham
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio met parmezaanse kaas en pijnboompitten
Bekijk recept
Orientaalse Ossehaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle van groenten met sinaasappel en worst
Lunchgerecht
Bekijk recept
Weense chocolademelk
10 min
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Weense Uiensaus
10-20 min -
Bekijk recept