Wentelteefjes met appelstroop en banketbakkersroom

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de eieren los met de melk, de suiker en de kaneelpoeder. Week de sneetjes brood hier kort in. Bak deze vervolgens in een tefalpan (met niet te veel tegelijk) aan beide kanten goudbruin en krokant. Houd ze warm in de oven tot alle sneetjes gebakken zijn. Snijd de sneetjes nu schuin door en rangschik ze op bordjes. Schep op ieder sneetje een beetje appelsiroop. Schep vervolgens het ijs erop en bestrooi ze op het laatst met wat poedersuiker. Garneer met rode bessen en blaadjes munt

Wentelteefjes met appelstroop en banketbakkersroom is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept