Wentelteefjes met chocoladesaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breek de chocolade in stukjes. Verwarm de melk met de chocolade al roerende tot een gladde saus. Haal de pan van het vuur en klop de koude klontjes boter erdoor. Kluts de eieren voor de wentelteefjes met de melk. Laat het brood erin weken.
- Verhit de boter, bak de sneetjes goudbruin en bestrooi ze daarna met een mengsel van suiker en kaneelpoeder. Serveer de wentelteefjes diagonaal doorgesneden met de chocoladesaus.

Wentelteefjes met chocoladesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept