wijnstoofpot

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij het vlees in dunne reepjes. Snij de wortels in plakjes, en snij de uien half doormidden en dan weer in ringen. De aardappels snij die in grove blokken. Mogen best groot zijn. Neem een grote braadpan, en doe de margarine in de braadpan. Laat de margarine smelten tot het bruin is. Voeg dan de reepjes vlees toe en daarna peper en zout naar smaak. Wacht tot het vlees wat bruin word en voeg dan 500ml wijn toe. Voeg dan de laurier blaadjes toe inclusief de kruidnagels. Laat dit ongeveer 20 minuten sudderen op het vuur. Daarna voeg de gesneden uien toe, plus de wortels en aardappels, die reeds voorgesneden zijn. Hierna de tenen knoflook. Laat de alles nu 1 a 2 uur op een laag vuur staan met de deksel op de pan. Mocht het iets uitdrogen, voeg dan 250ml water toe. Roer om de 10 minuten eens in de pan.

wijnstoofpot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker