Gebakken kabeljauw met olijven en bosuitjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 230° C (hete luchtoven op 210° C, gasoven op stand ; Bestrijk de bodem van een kleine braadslee met wat olie en leg er de kabeljauwfilets in; Meng de olijven, de tuinkruiden, de bosuitjes, de pepertjes, de limoenrasp en het –sap in een kom en verdeel het mengsel over de kabeljauwfilets; Breng op smaak met zwarte peper en giet het tomatensap en de visfilets rondom de filets. Zet de braadslede op het vuur en breng de inhoud op middelhoog vuur aan de kook; Neem de braadslee van het vuur en schuif hem in de oven. Bak de vis ongeveer12 minuten; Serveer de kabeljauw met het braadvocht en geef er de gemengde sla bij. Tip: Lekker met deegwaren naar keuze.

Gebakken kabeljauw met olijven en bosuitjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept