Gebakken paddestoelen gevuld met ricotta

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden C/gasovenstand

7. Doe de ricotta samen met de citroenschil, Spaanse peper en een beetje peper en zout in een kom. Klop alles met een houten lepel door elkaar en spatel de gehakte oregano en Parmezaanse kaas erdoor. Breek voorzichtig de steeltjes uit de paddestoelen en gooi die weg (of bewaar ze om een pastasaus van te maken), en hussel de hoeden met een beetje olijfolie en peper en zout. Leg ze ondersteboven op een bakplaat zodat je ze kunt vullen met kleine schepjes van je fantastische ricottamengsel. Schep de vulling erin, strooi er een beetje Parmezaanse kaas over en bak ze in 15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven. Heerlijk. Serveer ze op een groot bord met wat aangemaakte rucola of andere kruidige slablaadjes.

Gebakken paddestoelen gevuld met ricotta is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept