Gebakken Patrijs, Nem van Pata Grega en Witloof

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de 4 patrijzen aan en zet ze in de oven (180°c), met een klontje boter, voor ongeveer 10 minuten. Snijd de 4 staven witloof fijn. Stoof deze in boter met peper, zout, beetje suiker (voor de bitterheid) Leg ze op een handdoek zodat deze goed kunnen uitlekken. De 4 nemblaadje openleggen, waarover eerst de 8 sneden Pata Grega worden opgelegd en daarna het gestoofde witloof. Rol ze op zodat je een nem (loempia) bekomt. Frituur de nem goudbruin. Snijd de nem schuin in

2. Versnijd de patrijs en leg deze onderaan. Werk af met aardappelkroketten en braadjus.

Gebakken Patrijs, Nem van Pata Grega en Witloof is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept