Gebakken sardines, tapenade van zwarte olijven, ge

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fileer de sardienen, spoel de filets en laat ze opdrogen tussen keukenpapier. Ontvel en ontpit de tomaat, snijd in fijne brunoise, kruid met peper en zout en laat samen met de basilicumolie een uurtje marineren. Snijd de sjalot fijn, stoof de snippers samen met de basilicumblaadjes in de olijfolie. Blus met de balsamico, kruid met peper en zout. Bak de sardinefilets kort in de hete pan met antikleeflaag in olijfolie, kruid met peper en zout. En blus met de vinaigrette Snijd 24 gelijke rechthoekjes uit het brickdeeg. Bestrijk elk langs 1 zijde met wat eigeel, schik op 12 rechthoekjes een schijfje everzwijnworst. En kleef hierop de andere 12 rechthoekjes. Bak deze koekjes krokant in de olijfolie. Smakelijk !

Gebakken sardines, tapenade van zwarte olijven, ge is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept