Gebakken scholfilet met olijven

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de olijven. Spoel de scholfilets af onder de koude kraan en dep ze droog. Bestrooi de scholfilets met wat bloem en zout. Verhit de slaolie met de boter in 2 ruime koekenpannen (liefst met anti-aanbaklaag) en bak hierin de scholfilets aan beide kanten bruin en gaar (4-6 minuten, afhankelijk van de dikte van de filets). Voeg de olijven en de zilveruitjes toe en bak ze 2 minuten mee. Besprenkel met het zoetzure vocht van de uitjes. Direct serveren. Lekker met gekookte tagliatelle met reepjes gebakken prei en stukjes tomaat erdoor.

Gebakken scholfilet met olijven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept