Gebakken victoriabaars met courgettesaus

3 sterren op basis van 9 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pel de uien en hak ze fijn, was de courgette en de bleekselder en snijd ze in blokjes.
- Verhit de olie in een pan en fruit hierin kort de uitjes en bleekselder, laat de courgette vervolgens ongeveer 5 minuten mee sudderen op een laag vuurtje.
- Voeg water en azijn toe en laa nog eventjes sudderen, pureer de saus met een mixer.
- Bind de saus met de bloem, opgelost in wat water, breng op smaak met peper en eventueel wat zout,chilipoeder en paprikapoeder.
- Roer er op het einde de melk doorheen en warm nog eventjes op.
- Bestrooi de stukken vis met kruiden en bak in olijfolie.
- Serveer de vis met de saus.

Gebakken victoriabaars met courgettesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in tomaten-courgettesaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met paddenstoelen en courgettesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept