- Dresseer de wokgroentjes in een diep bord, leg de gebakken zalmmoot erop en napeer deze met de kruidenroomsaus. Werk het bord helemaal af met een takje platte peterselie en gemalen peper."}}
- Bak de zalmnoten aan beide kanten mooie bruin in een hete pan en laat deze rustig gaar worden op een zacht vuurtje. Laat de visfumet, witte wijn en gehakte sjalotten uitkoken tot de helft, voeg er daarna de room aan toe en laat het geheel opnieuw tot de helft koken. Werk de saus af met gehakte tuinkruiden, peper en zout. Bak de harde groentjes en de knielaardappeltjes in een beetje olijfolie. Laat deze rustig verder bakken tot ze gaar zijn, maar toch nog lekker krokant. Kruid de groenten af met peper en zout. - Dresseer de wokgroentjes in een diep bord, leg de gebakken zalmmoot erop en napeer deze met de kruidenroomsaus. Werk het bord helemaal af met een takje platte peterselie en gemalen peper.
Gebakken zalm met gewokte groentjes is een recept van Jerryke's Cuisine