Gebakken zeetong met spinazie en luchtige aardappe

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen gaar en pureer ze. Voeg er melk, gevogeltebouillon, boter en zout bij. Doe de puree in een spuitfles en voeg gas toe.Zet opzij. Was de spinazie, versnipper en bak in weinig boter. Bak de tongfilets goudbruin in de boter. Leg midden op het bord een tongfilet. Maak spinaziequenelles en schikze naast defilet als de vinnen van een vis. Spuit bovenaan wat puree.

Gebakken zeetong met spinazie en luchtige aardappe is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde kipbraadsticks met kersen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met gerookte zalm en nieuwe aardappe
0 min
Bekijk recept
Salame Di Tonno
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Boeuf mode du bistro benoit
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept