Groenteburgers van aardappel en knolselde

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de knolselder en snij in grove stukken en kook goed gaar in water samen met het citroensap,ongeveer 20min. Kook de patatten,giet af en pureer samen met de selder. Voeg ui,bieslook,broodkruim,ei,room,kaas en de groene kruiden bij de puree. Meng goed en kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel in porties en maak er afgeplatte balletjes van. Bestuif met de bloem en bak ze 5 à 7 minuten aan weerszijden in een pan in ruim hete olie. Laten opdrogen op keukenpapier. Lekker met stokbrood,ciabatta,...

Groenteburgers van aardappel en knolselde is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse groenteburger met komkommersalade
15 min
Bekijk recept
Groenteburger met spinazie en zoete-aardappelfrites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteburgers met haricots verts
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept