Groenten ovenschotel

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 190°C. Snipper de gepelde ui en knoflookteentjes. Snijd de gewassen abergines in blokjes van ca. 2 cm. Snijd de schoongemaaakte tomaatjes in vieren. Verhit 1 el. olie in de koekepan met anti aanbaklaag. Bak de ui en de knoflook ca. 2 minuten. Voeg de rest van de olie en de aubergines toe. Roerbak het geheel nog ca. 5 min. Roer de oregano en de helft van de basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en zout en neem de pan van het vuur. Klop de eieren los met de melk en voeg naar smaak zout en peper toe. Schep het auberginemengsel in een ovenschaal, verdeel de tomaat erover en schenk het eimengsel over de groenten. Bak de schotel in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar. Erg lekker met aardappelpuree 2 el. per persoon. p.p. 240 Kcal.

Groenten ovenschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept