Gewokte groentecurry met amandelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Was en schil de aardappels en de wortels. Snijd deze in gelijke kleine stukjes.
- Snijd de kool in brede reepjes.
- Rooster in een droge koekenpan de amandelen in 2 minuten goudbruin. Laat ze op een bord afkoelen.
- Zet ondertussen een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok zo heet worden dat hij begint te walmen. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de kool en de kruidenpasta 3 minuten. Voeg de aardappel, de wortel, 2 dl water en de yoghurt toe en laat de curry, met een deksel op de wok, op een laag vuur in ca. 30 minuten gaar worden.
- Rooster de pitabroodjes in een koekenpan of broodrooster aan beide kanten lichtbruin.
- Schep de gewokte groentecurry in diepe borden of kommen, strooi de amandelen erover en geef de warme pitabroodjes erbij.

Gewokte groentecurry met amandelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept