Gewonnen brioche

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de eigelen met de eieren en de suiker. Klop de suiker even los en meng er de bloem onder tot je een homogene massa hebt. Laat de chocolade smelten met de boter en meng die onder het bloemmengsel. Boter vuurvaste vormpjes in en bestrooi ze met bloem. Giet het mengsel in de potjes en bak 8 minuten op 210°C. Week de gelatine in koud water. Verwarm de amaretto en los de gelatine erin op. Stort uit en laat opstijven. Snij er nadien mooie blokjes van of steek ze in rondjes uit. Klop de eieren los. Voeg er melk, suiker en vanille aan toe. Roer alles grondig. Dep de sneetjes brioche erin en bak ze mooi bruin in boter.

Gewonnen brioche is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Brioche (eierbrood)
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Brioche met gepocheerd ei
20 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brioche met hazelnootpasta en kersen
10 min
Bekijk recept

Gewonnen brood met vruchtenmousse en zure room
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartig gewonnen brood met ham
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gewonnen Brood Met Gebakken Ananas
30-60 min -
Bekijk recept