goulash

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

bak de stukjes vlees met de kruiden ingewreven, tesamen met de gesnipperde ui en het uitgepersteteenje look in de boter zachtjes aan, strooi er paprikapoeder over en laat, steeds roerend, alles met elkaar bakken tot het mooi bruin is. voeg er dan de in zeer kleine stukjes gesneden paprika's bij, laat die even meebakken, voeg er dan de tomatenpuree en de fijn gesneden verse tomaten toe. alles doorroeren en tenslotte de witte wijn en zoveel warm water dat alles ruim onder staat. laat dit met deksel op de pan ca 2 uren zachtjes gaarpruttelen. bind de saus met bewerkte boter (50 gr boter en 60gr bloem).

goulash is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept