Goulash

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het rundvlees aan in de boter, gedurende 5 a 6 minuten. Doe daarna het rundvlees in een kom. Spoel de bakpan uit met water en smelt opnieuw een klontje boter. Snijd de uien in schijfjes, de paprika's en de chillipeper in reepjes en hak de knoflook fijn. Voeg de groenten bij de gesmolten boter en laat een zeven tal minuten zachtjes bakken. Voeg de tomatenpuree, het gebakken rundvlees en de vleesboullion bij de groenten en roer alles goed door elkaar. Laat alles vervolgens ruim anderhalf uur zachtjes pruttelen. Bind daarna de goulash met enkele koffielepels maizena en water.

Goulash is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept