Goulash

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees in de bakboter totdat het er mooi bruin uitziet. Voeg tijdens het aanbakken wat peper en zout toe. Blus met water en zorg ervoor dat het vlees helemaal onder staat. Voeg dan het bouillonblokje, het tomatenconcentraat en de laurierblaadjes toe. Plaats de ajuinschijfjes, paprika, knoflook en champignons er bovenop. En voeg dan ook het paprikapoeder toe. Breng alles aan de kook en laat het geheel gedurende 2 uur sudderen op een klein vuurtje. Als het vlees bijna uit elkaar valt is de goulash klaar. Je kan de saus eventueel nog wat aanlengen met maïzena om ze een beetje dikker te maken. Serveer dit gerecht met frietjes of met pasta.

Goulash is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept