Goulash in de snelkookpan

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in grove stukken en snipper de ui grof. Verhit de boter in de snelkookpan en bak het vlees hierin even aan, voeg het spek en de ui toe en bak deze al roerend mee tot de ui glazig is. Kruid daarna het geheel met zout, flink wat versgemalen peper en het paprikapoeder. Voeg dan 2 dl water toe, sluit de pan en stoof het geheel (bij druk 1) 35 minuten. Snijd ondertussen de geschilde aardappelen klein en doe deze in een inzetbakje. Zet dit na de eerste kooktijd in de pan en laat de goulash nog eens 10 minuten (bij druk 1) koken. Voeg voor het serveren de room toe. Voeg desgewenst wat karwij (kummel) aan de goulash toe.

Goulash in de snelkookpan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Konijn in dragon-roomsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
In kokosmelk gestoofde Indonesische runderlappen
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jota (soep met cannellinibonen)
35 min
Bekijk recept
Ouderwetse Hachee
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept