Grand dessert flambé

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom stijf en de mascarpone lobbig. Roer beide door elkaar. Laat de boter in een grote koekenpan bruisen maar niet bruinen. Doe peer en gember er in. Als alles goed warm is giet u de Grand Marnier erbij. Steek de vlam er in (niet onder een werkende afzuigkap!). Haal de pan van het vuur en spatel er het mengsel mascarpone/slagroom door. Verdeel het gerecht over dessertschaaltjes en strooi daarop de verkruimelde bitterkoekjes.

Grand dessert flambé is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Flammenkuchen`tarte Flambe
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananen Flambe Met Vanille Ijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Risotto, Kip Flambe/dragon/gember/citroen/parmezaan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto, Kip Flambe/dragon/gember/citroen/parmezaan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo van yoghurt en limoen
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Knapperig flensje met slagroomijs en gemarineerde aardbeien
27 min Nagerecht
Bekijk recept
Lasagne met gegrilde groenten
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept