Grietfilet met krokante groenten, in een roomsaus

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de filets in rechthoekige plakjes en maak met de zijkanten een farce. Meng 2 eieren, 5 cl jenever, 1/2 citroen en de visrestjes goed in de keukenrobot. Snij ondertussen de groenten in een brunoise van piepkleine blokjes en stoof ze in wat boter. Ze moeten nog beetgaar zijn. Bedek de filets met de farce en paneer met de brunoise van groenten. Leg op een bakplaat en plaats gedurende 5 minuten in een oven van 150 graden. Voor de saus laat je de visfumet inkoken met het bier en voeg je er de room bij. Breng op smaak met wat peper en zout en laat de klontjes boter zachtjes smelten. Roer zachtjes. Schik eerst de saus endan de grietfilets op het bord.

Grietfilet met krokante groenten, in een roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Grietfilet op een bedje van witloof
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brandade van garnalen met grietfilet
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante grietfilet
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grietfilet met ostendaisesaus en tagliatelle
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept