grietfilet met saffraanspirelli, krokante ham en w

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de wijnsaus: hak de sjalotjes en smoor ze even met de boter in een pannetje. Roer om, voeg de vermouth toe en na enkele ogenblikken de wijn. Laat inkoken. Doe er dan de visfumet bij en, als die sterk ingekookt is, de room. Druk door een fijne zeef. Voeg vlak voor het serveren de garnalen bij de saus. - Pocheer de visfilets gedurende ongeveer 2 minuten gaar in court-bouillon, uithalen en warm houden.
- Kook de saffraanspirelli in dezelfde court-bouillon beetgaar. Doe, indien de pasta ongekleurd is, enkele draadjes saffraan in het kookwater.
- Maak de plakjes ham licht krokant onder de grill of in de microgolfoven.
- Leg, bij het serveren, de krokante ham op de met saus overgoten vis. De spirelli en de groene garnituur komen ernaast. TIP : - Probeer ook eens tongschar of pladijs in dit gerecht.

grietfilet met saffraanspirelli, krokante ham en w is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Grietfilet op een bedje van witloof
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brandade van garnalen met grietfilet
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante grietfilet
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grietfilet met ostendaisesaus en tagliatelle
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept