Groene fussili met champignonsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de fussili volgens de gebruiksaanwijzing. Laat de fussili in een vergiet uitlekken. Verhit intussen de olie in een hapjespan en fruit de ui even aan. Schep de champignons erdoor en bak ze al omscheppend bruin. Laat het vocht verdampen. Pers het teentje knoflook erboven uit. Schep de olijven, majoraan, gezeefde tomaten en slagroom erdoor. Laat de saus vijf minuten zachtjes sudderen. Breng de saus op smaak met zout en versgemalen zwarte peper. Verdeel de fussili over vier borden en schep de champignonsaus erover. Bestrooi met parmezaanse kaas.

Groene fussili met champignonsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept