Kriekencake

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Smelt de boter - Maak een vast deeg: voeg de eieren en de suiker samen en klop ze op tot een vaste schuimige massa (witkloppen) - Roer de gesmolten boter door de massa met de garde - Voeg de bloem toe - We gebruiken hier meer bloem als bij een recept van een quatre-quarts omdat we hier te maken hebben met fruit dat zwaarder is dan het deeg - Giet het deeg over de krieken en roer alles voorzichtig - Doe bakpapier in je bakvorm en giet de massa erin - Bakken in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 40 à 45 minuten Tips 1. Klop de eieren met de suiker wit

2. Gebruik extra bloem

3. Gebruik genoeg krieken

Kriekencake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Simpele Kriekencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Kriekencake
25 min Nagerecht
Bekijk recept
kriekencake van Minoe
0 min
Bekijk recept

Simpele Kriekencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Kriekencake
25 min Nagerecht
Bekijk recept
kriekencake van Minoe
0 min
Bekijk recept