kriekenwijn

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel en dep de krieken droog, verwijder de steeltjes en de pitten en doe de vruchten met de kandijsuiker, het stokje kaneel en de kruidnagels in een bokaal. Giet hierbij de jonge jenever. Goed afsluiten en twee tot drie weken onaangeroerd laten staan op kamertemperatuur, tot de suiker gesmolten is. Giet door een zeef in de flessen. Een lekkere coctail Nodig: 15 cl.rode wijn, 2 cl. kriekenjenever, 3 cl. rodebessensiroop
Voorbereiding
: laat de rode wijn, de kriekenjenever en de siroop goed koelen. giet alle ingedrienten in een mengbeker en roer goed om. Serveertips: giet op een ijsblokje in een ruim wijnglas.

kriekenwijn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria Belgica
Bekijk recept
Sangria Belgica
0 min
Bekijk recept
Gluhwein!!!
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Notenlikeur
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sangria Belgica
Bekijk recept
Sangria Belgica
0 min
Bekijk recept
Gluhwein!!!
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Notenlikeur
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept