leg de kalfssneden tussen 2 vellen plastic folie en klop ze plat met een keukenhamer of een houten plankje. Verwijder de folie. Bestrooi elke kalfssnede met 1 eetl gemalen gruyére, verdeel er de in kleine stukjes gesneden ham over en bedek met gemalzen mozzarella. Vouw de kalfssneden dicht en prik ze vast met cocktailprikkers. Verhit 3 eetl boter in een brede pan en bak de kalfsenvelopjes goudbruin gedurende 2 min aan elke kant. Zet het vuur lager, dek af en laat het vlees op een zacht vuurtje nog 5 à 7 min gaar worden. Het vlees mag nog rozig zijn, laat het niet langer bakken want dan wordt het taai. Kruiden met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou het warm. Zet het vuur hoger en giet de kalfsfond en de madera in de pan. Laat 2 min goed doorkoken en bind lichtjes met instantsausbinder. (eventueel kan je de saus zeven)
Krokante kalfsenvelopjes met kaas en ham is een recept van Jerryke's Cuisine