Krokante madeiracake

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 C. Vet een bakvorm van 450 g in, bekleed de bodem en de zijkanten met bakpapier en vet het papier in. Klop de boter, de citroenschil en de suiker schuimig en romig. Klop er een voor een de eieren doorheen. Zeef de bloem en het bakmeel en roer het door het eimengsel. Schenk het deeg in de vorm en strijk de bovenkant glad. Bak de cake in het midden van de oven gedurende 45-50 minuten of totdat een in het midden van de cake gestoken vleespen er schoon en droog uitkomt. Laat de cake 5 min. in de vorm afkoelen alvorens hem op een rooster te storten. Verwijder het bakpapier en laat de cake afkoelen. Glazuur: verwarm honing, sukade en amandelsnippers. Haal het pannetje van het vuur en roer alles goed door elkaar. Bestrijk de cake met het honingglazuur goed uitharden voordat u de cake serveert.

Krokante madeiracake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante Madeiracake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Madeiracake
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Stracciatella Sundae
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Merenguetaart Met Lemoncurd
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept