Krokanterietje met Belgische kazen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Elke kaassoort in 4 gelijke delen verdelen. Telkens een stukje van de 3 verschillende kazen op een plakje brick-deeg leggen. Dit toevouwen en alles gedurende 10 minuten in de oven zetten. De kalfsfond met het bier laten inkoken. De room toevoegen en alles drievierde laten inkoken. De siroop en de honing er luchtig doorroeren. In elk bord wat saus scheppen en de kaasgebakjes in het midden schikken.

Krokanterietje met Belgische kazen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept