Kruidenbouillon met eireepjes

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng de bouillon aan de kook.
- Was de bosuitjes en snij ze in schuine ringen.
- Was de waterkers en de rucola en verwijder de harde stelen.
- Hak de waterkers en rucola fijn.
- Was de Spaanse peper en verwijder de zaadjes. Snijd de peper in ringetjes.
- Voeg de waterkers, rucola en de Spaanse peper toe aan de bouillon.
- Laat de bouillon niet koken en breng op smaak met peper en zout.
- Klop het ei samen met de mosterd goed los en breng op smaak met peper en zout.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak van het eimengsel een dunne omelet.
- Laat deze afkoelen en rol hem op.
- Snijd de opgerolde omelet in dunne repen.
- Voeg de omeletreepjes en de bosui vlak voor het serveren van de soep toe.

Kruidenbouillon met eireepjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Oudjaarrecept Eiersalade Met Kaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Thaise noedelsalade met scampi's
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippensoep Met Engelhaar
20-30 min -
Bekijk recept
Eierflensje met tapenade in bouillon
0 min
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept