Kruidige aardappel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De aardappelen schoonborstelen en ze gedurende 15 minuten koken in water. In aluminiumfolie wikkelen met een klontje boter en ze nog 10 minuten in de oven zetten (op 200 graden) of op de barbecue. De verse kaas mengen met de yoghurt en op smaak brengen met peper en zout, cayennepeper en citroensap. Er vers afgeknipte tuinkers doorroeren en de saus over de aardappelen scheppen. Tip: de folie openvouwen en de aardappel kruiselings insnijden. De schil naar buiten toe klappen en opvullen met de saus of vulling.

Kruidige aardappel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept