Kruidige Chinese kool

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de kool uit elkaar, was de bladeren goed en snijd ze in reepjes van 2,5 cm. Maak een grote wok goed heet. Voeg olie toe. Voeg een paar seconden later gember toe, en roerbak. Voeg daarna knoflook en peper toe. Roer even door en voeg dan sherry of rijstwijn, sojasaus, suiker en water toe. Voeg, als het mengsel suddert, de kool toe, laat het op een grote vlam 5 minuten koken en roer af en toe, tot de kool goed gaar is. Voeg vlak voor het opdienen de sesamolie toe en roer goed door.

Kruidige Chinese kool is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept