Kruidige lekkerbekjes met tartaarsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de filets elk in vier dikke repen, besprenkel ze met wat citroensap en bestrooi ze met peper en zout.
- Maak een dik beslag van het ei, de bloem, de melk en de dille.
- Verhit het frituurvet tot 180?C.
- Haal de visfilets door het beslag en frituur ze in enkele minuten goudbruin en gaar.
- Maak er een tartaarsaus bij door de mayonaise, het fijngeprakte ei, wat fijngehakte tuinkruiden en wat kappertjes door elkaar te roeren.

Kruidige lekkerbekjes met tartaarsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Grappige hardgekookte eieren met tartaarsaus
Snack
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Forel met tartaar van zuring en salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept