Kruidige omelet gevuld met groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Ui (en knoflook) pellen en snipperen.
- Katenspek in reepjes snijden.
- Eieren loskloppen met melk, zout en peper.
- In pan olie verhitten en krieltjes op middelhoog vuur ca. 5 minuten bakken. Af en toe omscheppen.
- Intussen bieslook in kopje fijnknippen.
- Krieltjes bestrooien met zout en peper.
- Ui, spek en knoflook aan krieltjes toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten meebakken.
- Soepgroenten en kruiden toevoegen en al omscheppend ca, 3 minuten meebakken.
- Eiermengsel erover schenken en kaas erover strooien.
- Ei afgedekt op laag vuur in ca. 10 minuten laten stollen.
- Bieslook over omelet strooien. Omelet uit pan op schaal laten glijden.
- Serveer met tomatensla.

Kruidige omelet gevuld met groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept