Wilde duiffilets met krokante korst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de duiven met een mengsel van paprikapoeder, zout en peper. Verwarm 30 gr. boter in een pan en bak hierin de filets 1 minuut aan iedere kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Voeg de overige boter en de olie toe en verwarm dit opnieuw -kort voordat de maaltijd geserveerd gaat worden en bak de filets nog 1 a 2 minuten aan iedere kant. Duiffilets kunnen rosé geserveerd worden. Duiffilets met gegratineerde aardappelpuree en gestoofde rode kool met appeltjes.

Wilde duiffilets met krokante korst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept