Wilde eend à l"orange

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de eenden met zout en peper en leg deze in een ovenschaal met het sinaasappelsap. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven (200 graden), gedurende ca. 10 minuten en vervolgens op 180 graden gedurende ca. 80 minuten. Keer de eenden regelmatig en bedruip ze met het braad-vocht. Snijd de sinaasappelschillen (geen wit) in reepjes, blancheer deze in kokend water gedurende ca. 3 minuten en laat ze uitlekken. Voeg de laatste 15 minuten de ontvelde sinaasappelpartjes en de likeur toe aan de eenden. Wilde eend à l"orange, gemengde salade en gekookte rijst met een glas droge witte wijn.

Wilde eend à l"orange is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken tuinbonen met kabeljauw
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Gevulde kip l'orange met amandelbroccoli
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept